Puck van team Strooploos

Als je ons volledige team ziet denk je misschien: wat een compacte club. Dat klopt misschien ergens ook wel. Maar vergis je niet: het is behoorlijk indrukwekkend wat onze communicatielieden op een dag allemaal klaarspelen. Ze zijn slim en snel. Doen grootse dingen, met aandacht voor de kleinste details. En dit alles op een creatieve en resultaatgerichte manier.

Knallende campagnes, titaniumsterke teksten, doordachte communicatieplannen, artistieke websites en flitsende foto’s nodig? Wat er ook loos is, zij helpen je van start tot finish. Of zelfs van start tot ereronde. Van strategie tot eindproduct. En alles daartussenin. Je kunt het Strooploos-team gerust om een boodschap sturen. Doe dat dus vooral.

Dit is Puck

Werken voor een baas? Behalve wat bijbaantjes in haar middelbareschooltijd heeft de ondernemende Puck dat nooit gedaan. Tijdens haar studie Digital Communication was ze al volop aan het zzp’en voor opdrachtgevers die wel een mespuntje frisse communicatie konden gebruiken. En dat eigen-baas-zijn smaakte naar meer. Het leidde op een mooie zomerdag in 2016 tot de oprichting van Strooploos, samen met haar toenmalig huisgenoot en huidig compagnon Priscilla. En dat loopt allesbehalve stroperig. Beide P’s hebben er nooit de pee in! 

Puck Aerns
Communicatiekanon

Hierin blinkt Puck uit

Pucks collega’s vragen zich weleens af wat voor superfoods ze allemaal eet. Zó veel power heeft ze. In ons kantoorgebouw noemen we haar ‘de hordeloper’ (niet tegen Puck vertellen s.v.p.). En een portie snél dat ze is; waarschijnlijk kan ze het Femke Bol nog lastig maken. Niet lullen maar poetsen is haar ongetatoeëerde lijfspreuk en ze houdt het resultaat altijd in het vizier. Maar Puck – die altijd en overal kansen ziet is niet van de lange halen, snel thuis. Ze is ongekend punctueel en heeft aandacht voor de kleinste details.  

Dit wist je misschien nog niet over haar

Puck is stijlvol – mede dankzij haar draadloze stijltang die ze overal mee naartoe neemt. Haar favoriet muziekstijl? Ze is dol op het Nederlandse lied en de songteksten van Tino Martin kent ze waarschijnlijk beter dan hijzelf. Maar ze is ook sportief. Puck is niet voor niets vernoemd naar een belangrijk ijshockeyattribuut. Ze werkt zich in de vroege uurtjes graag in het zweet bij SWITCH the Gym en slaat in de avonduren flink van zich af op de tennis- en padelbaan. We willen niet beweren dat Puck een natuurtalent is, dus het is maar goed dat Puck goed tegen haar verlies kan. Daarnaast heeft ze al jaren een seizoenskaart bij Willem II, hoewel ze diep in haar hart eigenlijk vooral juicht, springt en zingt voor de rood-witten uit Eindhoven.

Rood komt ook terug in haar DISC-profiel, samen met geel. Verder kunnen we melden dat onze bon vivant Puck erg van de Franse keuken houdt. Het liefst met een Aziatische twist. Best verrassend, zeker als je bedenkt dat ze na een tripje Thailand drie dagen bijna niks gezegd heeft. Iets met een cultuurshock… Nee, liever gaat ze ieder jaar naar Ischgl en Ibiza. Wat ook ieder jaar terugkomt, is het uitkijken naar haar verjaardag (3 augustus) en carnaval (vaak ergens in februari of maart). Zo heeft onze toch al optimistische frontvrouw het hele jaar voorpret.

“Puck is onmisbaar binnen Strooploos. Deze doorpakker en balletjes-hooghouder brengt met haar scherpe humor en eindeloze energie een dynamiek waar het hele team van profiteert. Haar creatieve brein, vlotte pen en ondernemersdrift tillen ons naar een hoger niveau. Samen groeien, doorpakken en lachen is waar onze P voor zorgt.”

Dit zegt Charlotte
over Puck

Andere bio's lezen?

Matthijs Lodewijks

Woordwizard

Meer lezen

Priscilla Wagensveld

Meer lezen

Roosmarijn Muusse-Dierick

Meer lezen

Florence Jongbloets

Projectpowerhouse

Meer lezen

Charlotte Adriaansen

Klantkoningin

Meer lezen

Roosmarijn Akkermans

Grafisch goeroe

Meer lezen