Roosmarijn van team Strooploos

Als je ons volledige team ziet denk je misschien: wat een compacte club. Dat klopt misschien ergens ook wel. Maar vergis je niet: het is behoorlijk indrukwekkend wat onze communicatielieden op een dag allemaal klaarspelen. Ze zijn slim en snel. Doen grootse dingen, met aandacht voor de kleinste details. En dit alles op een creatieve en resultaatgerichte manier.

Knallende campagnes, titaniumsterke teksten, doordachte communicatieplannen, artistieke websites en flitsende foto’s nodig? Wat er ook loos is, zij helpen je van start tot finish. Of zelfs van start tot ereronde. Van strategie tot eindproduct. En alles daartussenin. Je kunt het Strooploos-team gerust om een boodschap sturen. Doe dat dus vooral.

Dit is Roosmarijn

Het gaat wat ver om het een bos rozen te noemen, maar we hebben meerdere rozen (voluit: Roosmarijns) op kantoor. Ongeveer 29 procent van onze kantoorpopulatie bestaat uit Roos, als iedereen er is dan. In 2021 studeerde ze af als grafisch vormgever. Nog steeds bloeit Roos volop en ze nadert de eindfase van haar studie communicatie. Als alles meezit en iedereen een beetje meewerkt, haalt ze in 2025 haar diploma. Belangrijk natuurlijk, maar wij weten ook zonder dat papiertje al wat ze in huis heeft. En dat is heel wat.  

Roosmarijn Akkermans
Grafisch goeroe

Hierin blinkt Roos uit

Roos weet ongeveer alles van Adobe. Daarmee bedoelen we niet de Chileense wijn die je in de bekende hamstersupermarkt vindt, maar het softwarepakket waarmee ongeveer alle designers werken. En Roos dus ook. Geef haar Photoshop of Illustrator en ze creëert de mooiste dingen. Magazines en menukaarten ontwerpt ze het liefst, maar ook voor online creaties die van je beeldscherm knallen moet je bij haar zijn.  

Dit wist je misschien nog niet over haar

Roos’ roots liggen in Breda, maar daar hoor je verder weinig van. Ze woont al sinds begin twenties in Tilburg, in een studentenhuis aan de levendige Piushaven waar het goed bierdrinken is in een café of op een vrije vlonder. Roos wisselt sneller van hobby dan de Bredase betaaldvoetbalclub van trainer. Op het moment van schrijven houdt ze van de picknicken, koken, bakken en sieraden maken, maar op het moment van lezen is dat mogelijk alweer achterhaald. Heb je deze keukenprinses nodig? Redelijke kans dat je haar in de LocHal treft. Dat is eigenlijk de enige plek waar ze écht aan de studie gaat. Tot slot kunnen we je informeren dat Roos graag achter de naaimachine kruipt om de hipste broeken te fabriceren. Andersom laat ze ons gelukkig nooit stikken.

“Roosmarijn is de jongste van het stel en de frisse wind in ons team. Haar creativiteit kent geen grenzen, zowel op grafisch gebied als in de keuken. Ze verrast ons namelijk niet alleen met de mooiste visuals, maar ook met de heerlijkste koekjes en taarten. Dankzij haar blijven we jong, scherp en altijd op de hoogte van de nieuwste trends.”

Dit zegt Florence
over Roosmarijn

Andere bio's lezen?

Matthijs Lodewijks

Woordwizard

Meer lezen

Priscilla Wagensveld

Regeltante

Meer lezen

Roosmarijn Muusse-Dierick

Meer lezen

Florence Jongbloets

Projectpowerhouse

Meer lezen

Puck Aerns

Communicatiekanon

Meer lezen

Charlotte Adriaansen

Klantkoningin

Meer lezen