Priscilla van team Strooploos

Als je ons volledige team ziet denk je misschien: wat een compacte club. Dat klopt misschien ergens ook wel. Maar vergis je niet: het is behoorlijk indrukwekkend wat onze communicatielieden op een dag allemaal klaarspelen. Ze zijn slim en snel. Doen grootse dingen, met aandacht voor de kleinste details. En dit alles op een creatieve en resultaatgerichte manier.

Knallende campagnes, titaniumsterke teksten, doordachte communicatieplannen, artistieke websites en flitsende foto’s nodig? Wat er ook loos is, zij helpen je van start tot finish. Of zelfs van start tot ereronde. Van strategie tot eindproduct. En alles daartussenin. Je kunt het Strooploos-team gerust om een boodschap sturen. Doe dat dus vooral.

Dit is Priscilla

Is het buiten zo verzengend heet dat de lucht ervan trilt, schroeien de duiven van het dak en doet de airco het niet? Maakt voor Priscilla – die in 2016 met Puck aan de wieg van Strooploos stond – allemaal niet uit. Ze blijft namelijk altijd cool en zen. Nu moet je niet denken dat ze aanhanger is van de mañana mañana-beweging, want Priscilla zit niet bepaald stil. Ze heeft trouwens een redelijk assortiment bijnamen verzameld. Pris, Prisje, Priske, Sill en Priceless; ze luistert er allemaal naar. Luisterde haar hond Joop ook maar zo goed. 

Priscilla Wagensveld - eigenaar Strooploos

Priscilla Wagensveld
Regeltante

Hierin blinkt Priscilla uit

Priscilla is met name graag bezig met beeld. Moet er een foto- of videoshoot geregeld worden? Onze medecaptain regelt alles, van A tot S. Is er een keer géén shoot? Ook dan houdt ze de boel in de Spoorzone lekker op de rails. Er is maar weinig waar ze geen verstand van heeft en ze zorgt dat de boel lekker in beweging blijft. Nieuwe samenwerkingen opstarten, knopen ontwarren of doorhakken, mooie beelden uit haar Mac toveren … Ze doet het allemaal maar mooi. 

Dit wist je misschien nog niet over haar

Priscilla houdt erg van sporten. Vooral als dat sporten door anderen gedaan wordt. Willem II ‘woont’ bij haar in de straat en ze gaat iedere thuiswedstrijd kijken naar haar buurtclubje. Nu is het niet zo dat ze een rasechte Tilburgse is. Van origine komt ze uit de contreien van Utrecht. Voor haar studie daalde ze op haar zeventiende af (op de landkaart dan) naar onze regio. Het bourgondische van Brabant ligt haar aardig. Priscilla is dol op een biertje of een lekkere fles wijn, het liefst gecombineerd met een etentje. Verder houdt ze erg van haar eigenwijze viervoeter Joop – een kruising tussen een labmaraner en een draak – en iets minder eigenwijze tweevoeter Jaap. Maar ook van reizen naar landen waar de zon bijna altijd schijnt. En van Nederlandstalige muziek, series en mensen die haar op maandagavond met rust laten.

“Priscilla is onmisbaar binnen Strooploos. Deze doorpakker en balletjes-hooghouder brengt met haar scherpe humor en eindeloze energie een dynamiek waar het hele team van profiteert. Haar creatieve brein, vlotte pen en ondernemersdrift tillen ons naar een hoger niveau. Samen groeien, doorpakken en lachen is waar onze P voor zorgt.”

Dit zegt Puck
over Priscilla

Andere bio's lezen?

Puck Aerns

Communicatiekanon

Meer lezen

Matthijs Lodewijks

Woordwizard

Meer lezen

Roosmarijn Muusse-Dierick

Meer lezen

Florence Jongbloets

Projectpowerhouse

Meer lezen

Charlotte Adriaansen

Klantkoningin

Meer lezen

Roosmarijn Akkermans

Grafisch goeroe

Meer lezen