Florence van team Strooploos

Als je ons volledige team ziet denk je misschien: wat een compacte club. Dat klopt misschien ergens ook wel. Maar vergis je niet: het is behoorlijk indrukwekkend wat onze communicatielieden op een dag allemaal klaarspelen. Ze zijn slim en snel. Doen grootse dingen, met aandacht voor de kleinste details. En dit alles op een creatieve en resultaatgerichte manier.

Knallende campagnes, titaniumsterke teksten, doordachte communicatieplannen, artistieke websites en flitsende foto’s nodig? Wat er ook loos is, zij helpen je van start tot finish. Of zelfs van start tot ereronde. Van strategie tot eindproduct. En alles daartussenin. Je kunt het Strooploos-team gerust om een boodschap sturen. Doe dat dus vooral.

Dit is Florence

Florence werkt sinds het niet al te florissante coronajaar 2021 bij Strooploos. Ze had niet lang nodig om op te bloeien. Uit lettergreepbesparende overwegingen spreken we Florence vaak aan bij haar artiestennaam Flo. Of Frans. Daar moest ze in het begin even aan wennen, want zo heet haar opa. En de barman van café/bar Le Clochard ook. Verder is Florence lekker duidelijk en steekt ze haar mening niet onder stoelen of banken. Daar is geen woord Frans bij.

Florence Jongbloets - allround communicatiemedewerker Strooploos

Florence Jongbloets
Projectpowerhouse

Hierin blinkt Florence uit

Als team Strooploos een hockeyteam was, dan was Florence de controlerende voorstopper. Zo’n speler die niet altijd vooraan staat als er prijzen worden uitgereikt, maar niettemin keihard werkt en zo grip houdt op het hele proces. Zet ze eenmaal haar tanden ergens in, dan kun je ervan uitgaan dat ze niet loslaat totdat alles keurig en op tijd is afgerond. Florence is ook wel een beetje onze Wikipedia van het huis. Ze is overal wel van op de hoogte, of het nu gaat om projecten, songteksten, series of de Italiaanse keuken. Dat laatste mag ook wel, als je je naam deelt met de hoofdstad van Toscane.  

Dit wist je misschien nog niet over haar

Florence helpt de lokale horeca graag de winter door. En de lente, zomer en herfst. Oppert iemand om een lunch te bestellen, dan antwoord ze meestal met een volmondig ja. Vooral het Broodje Jaap van de Burgerij staat hoog op haar favorietenlijstje. De voorgaande zin is trouwens niet gesponsord.  

Verder mag onze onvermoeibare alleskunner graag lezen. Haar tip van de chef: The Bell Jar van Sylvia Plath. Na het uitlezen daarvan zat ze een half uur sprakeloos op de bank – en dat is sowieso best bijzonder. Een andere passie is muziek. Mocht je ooit aan een pubquiz meedoen, dan hopen we voor je dat Florence niet in een rivaliserend team zit, anders ben je bijna kansloos. Ook houdt ze van – in willekeurige volgorde – satékroketten, carnaval, cola light en Joop, de vaak kwispelende hond van collega Priscilla. Waar ze níét van houdt? Voordringers! Wees dus gewaarschuwd, als je Florence treft in de rij bij de friettent.

“Hoe? Wie? Wat? Waar? Waarom? Florence slaat geen detail over en stelt altijd kritische vragen. Mooi. Want dat houdt de boel scherp. En ze zorgt ervoor dat we een hoop lachen. De leukste feitjes en meest hilarische uitspraken tovert ze dagelijks uit de hoge hoed. Productief én grappig dus.”

Dit zegt Charlotte
over Florence

Andere bio's lezen?

Matthijs Lodewijks

Woordwizard

Meer lezen

Priscilla Wagensveld

Regeltante

Meer lezen

Roosmarijn Muusse-Dierick

Meer lezen

Florence Jongbloets

Projectpowerhouse

Meer lezen

Charlotte Adriaansen

Klantkoningin

Meer lezen

Roosmarijn Akkermans

Grafisch goeroe

Meer lezen