Bedrijfsfotografie

Een leuke foto maken is misschien niet moeilijk. Een grappig videootje schieten evenmin. Maar wil je bedrijfsfotografie inzetten om impact te maken, dan kun je dat toch echt beter aan de professionals overlaten. Van evenementen tot aan jou en jouw medewerkers: wij leggen ze vakkundig voor je vast. Zo zorgen we dat een beeld daadwerkelijk meer dan 1.000 woorden zegt. Geloof ons: je ziet het verschil. En de consument dus ook. 

Wie maakt de beeldbank voor jouw bedrijf: jij of wij?

Het is raar maar waar: in ons land mag iedereen zich foto- of videograaf noemen. Dat is niet verboden. Het zijn immers vrije beroepen. Het was daarbij nog nooit zó makkelijk om zelf de beelden te schieten die je nodig hebt; bij de meesten van ons zit er standaard een foto- of videocamera in onze broekzak of in ieder geval binnen handbereik. En met een paar muisklikken ben je de eigenaar van een professionele camera. Niet zo gek dus dat je zelf met jouw eigen beeldmateriaal aan de slag gaat.

Je voelt ‘m echter al aankomen: er is een ‘maar’… Een goede camera maakt je nog geen fotograaf. Een paar leuke shots zijn geen garantie voor een lekker lopende video. En niet voor niets bestaan er jarenlange opleidingen en talloze nascholingen op dit vlak. Ga jij dus voor kwaliteit, continuïteit en vaardigheid? Dan moet je vooral Strooploos benaderen. Wij zorgen voor content die in lijn is met de look en feel van jouw bedrijf en werken met volle focus aan hetgeen jij ermee voor ogen hebt.

Bedrijfsfotografie

Wat beelden uit ons portfolio,
is het geen plaatje?!

Professionele bedrijfsfotografie

Kies je voor goed, dan moet het ook écht goed zijn, zo vinden wij. En dan doelen we niet alleen op de kwaliteit van het eindproduct. Waar mogelijk ontzorgen we ook. Met onze inmenging staat er binnen no-time een vakkundige fotograaf op jouw stoep. Indien gewenst nemen we ook alles rondom het moment suprême uit handen. Denk aan het samenstellen van een reëel draaiboek, de zoektocht naar modellen of een geschikte shootlocatie, briefing van je personeel en de nabewerking van het beeldmateriaal tot een publicabel geheel. Bij ons geen ‘klik-en-klaarprincipe’ dus, maar bedrijfsfotografie met succes.

Interesse in samenwerking met content creators die met oprechte interesse luisteren naar hetgeen jij wil? Professionals die ook van zich laten horen als zij denken dat het beter, efficiënter of doeltreffender kan? Laat het ons weten via telefoon, mail of chat!

Sanne de Brouwer
Communicatieadviseur

Klant Strooploos

“Strooploos zorgt ervoor dat onze shootdagen vlekkeloos verlopen. We werken nu een paar jaar samen, dus ze weten inmiddels goed wat wij voor ogen hebben. Zowel voor als tijdens de shootdag denken ze creatief mee en zorgen ze dat de attributen er zijn en dat het draaiboek staat. Ook regelen ze een fotograaf die precies weet wat wij willen.”

Never change a winning team. Precies dat moet ook VIVISOL gedacht hebben. Want de leverancier, installateur en onderhoudspartij van medische apparatuur in de thuissituatie klopt jaar in jaar uit bij Strooploos aan voor de uitbreiding van hun beeldbank. 

Allesbehalve stroperige dienstverlening

Copy

Laat onze copywriters ijzersterke SEO-teksten schrijven die je doelgroep leest en die beklijven.

Meer lezen

Events

Eventmanagement uitbesteden? Jouw zakelijke evenement is in kundige handen bij ons.

Meer lezen

Grafisch

Een visuele identiteit waarbij jouw klant zich thuisvoelt? Strooploos laat je de mogelijkheden zien.

Meer lezen

Positionering

Een strategie voor dé plek die jouw merk inneemt bij de doelgroep. Wij regelen het!

Meer lezen

Social media

Bedenken, creëren én plaatsen; wij nemen jouw content van voor tot achter serieus.

Meer lezen

Website

Met aansprekende teksten, beelden en een passende look and feel wordt jouw website één geheel.

Meer lezen