VIVISOL: meer leven in je dag

Never change a winning team. Precies dat moet ook Vivisol gedacht hebben. Want de leverancier, installateur en onderhoudspartij van medische apparatuur in de thuissituatie klopte voor het dérde jaar op rij bij ons aan. Ook dit keer mochten wij uitbreiding van hun beeldbank faciliteren. Van voor tot achter. Inclusief regievoering op de dag zelf.

Op het moment van onze eerste kennismaking gebruikte Vivisol vooral stockfoto’s in commerciële uitingen naar buiten toe. Maar de wens voor een eigen beeldbank was groot. Voornamelijk vanwege hun campagne ‘Meer leven in je dag’; die kon wel wat kwalitatief, creatief én productspecifiek beeld gebruiken. Júíst hun materialen helpen mensen immers om meer uit hun dag te halen. Via mond-tot-mondreclame kwam Vivisol bij ons terecht. En de rest is geschiedenis. We zijn nooit meer uit elkaar gegaan…

Van fotograaf tot quitclaims

We hebben inmiddels de nodige gezamenlijke fotoshoots achter de rug. Steeds met andere modellen en op andere locaties. Toch zijn er ook veel constanten in het verhaal. De intensiteit van die dagen bijvoorbeeld, maar wel altijd met erg prettig en persoonlijk onderling contact. Maar ook hetgeen wij Vivisol in de aanloop naar zo’n dag uit handen nemen, is telkens gelijk. Zo dragen wij steevast zorg voor: 

  • een geschikte fotograaf
  • de briefing van de fotograaf
  • de modellen
  • de briefing van de modellen
  • shootlocaties
  • benodigde attributen
  • een sluitend en haalbaar draaiboek
  • professionele verlichting
  • quitclaims tussen Vivisol en de modellen
  • eventuele rekwisieten voor het decor

Ook op de shootdagen zelf zijn wij gewoon aanwezig. Om de fotograaf aan te sturen, het draaiboek in de gaten te houden en waar nodig extra handen te bieden. Zo zorgen we dat ook op het moment zelf alles soepel verloopt, optimaal samenkomt en het eindresultaat is zoals Vivisol voor ogen heeft. En met succes, getuige onze jarenlange samenwerking die steeds opnieuw wordt verlengd. Wij zijn er trots op dat we een partij als deze op onze eigen manier bij mogen staan!

Portfolio Strooploos - bedrijfsfotografie Vivisol

Wij mochten de beeldbank
voor VIVISOL faciliteren

Sanne de Brouwer

Klant Strooploos

“Strooploos zorgt ervoor dat onze schootdagen vlekkeloos verlopen. We werken nu een paar jaar samen, dus ze weten inmiddels goed wat wij voor ogen hebben. Zowel voor als tijdens de shootdag denken ze creatief mee en zorgen ze dat de attributen er zijn en dat het draaiboek staat. Ook regelen ze een fotograaf die precies weet wat wij willen.”