Charlotte van team Strooploos

Als je ons volledige team ziet denk je misschien: wat een compacte club. Dat klopt misschien ergens ook wel. Maar vergis je niet: het is behoorlijk indrukwekkend wat onze communicatielieden op een dag allemaal klaarspelen. Ze zijn slim en snel. Doen grootse dingen, met aandacht voor de kleinste details. En dit alles op een creatieve en resultaatgerichte manier.

Knallende campagnes, titaniumsterke teksten, doordachte communicatieplannen, artistieke websites en flitsende foto’s nodig? Wat er ook loos is, zij helpen je van start tot finish. Of zelfs van start tot ereronde. Van strategie tot eindproduct. En alles daartussenin. Je kunt het Strooploos-team gerust om een boodschap sturen. Doe dat dus vooral.

Dit is Charlotte

Enig vermoeden waar de naam van de Amerikaanse punkrockband Good Charlotte van is afgeleid? Wij wel: hoogstwaarschijnlijk is het een eerbetoon aan onze creatieve alleskunner Charlotte. Al is ‘goed’ best wel een understatement. Onze designer fleurt ons kantoor sinds begin 2023 op met haar aanwezigheid. Ze is sinds 2016 uitstekend geaard in Tilburg, maar heeft de directheid van een Rotterdamse. En wat ligt er – als je een beetje omrijdt – tussen deze twee wereldsteden in? Precies: Bergen op Zoom, waar Charlottes roots liggen. Agge maar leut het! Nou, dat hebben we zeker met haar! 

Charlotte Adriaansen
Klantkoningin

Hierin blinkt Charlotte uit

Charlotte is niet bepaald aan kantoor gebonden. Ze trekt er graag op uit, de wijde wereld in, om live met klanten te praten en plannen te smeden. Wanneer ze aan klantentafels haar creatieve ingevingen presenteert, zijn de bewonderende blikken vaak niet van de lucht. Ook is Charlotte een echte doorpakker. Wanneer haar actielijst leeg begint te raken is het tijd om in te grijpen, want ze heeft een milde allergie ontwikkeld tegen stilzitten. Gooi werk op haar, dan is deze creatieveling op haar best. Vlammen als Rammstein, dat is wat ze wil. 

Dit wist je misschien nog niet over haar

Charlotte is een echte Brabantse, maar dan zonder zachte G. Wel houdt ze van gezelligheid met een hoofdletter G. En van mensen. Ze heeft een berg familie en is trotse tante van vier kleintjes met wie ze dikke maatjes is. En ze reist graag; haar collectie airmiles is indrukwekkend. Charlotte trekt de hele wereld rond, van Togo (niet de AH To Go) tot Slovenië en zo’n beetje alles ertussenin. Dat is trouwens nogal wat. 

Verder is ze eigenlijk niet de moeilijkste. Geef haar een goed boek, op tijd te eten, een goed glas wijn of een speciaalbiertje in de zon op het terras à la Herman uit Het regent zonnestralen en ze is de zonnekoningin te rijk. Kan ze dan nooit mopperen? Jawel hoor. Van slakken op de weg wordt ze niet blij, vooral niet als die vóór haar rijden. Zelf is ze ook niet bepaald een slak. Haar hardlooprondjes worden steeds sneller. Onvermoeibaar, dat is ze! 

Charlotte is elke dag opnieuw een inspiratiebron, zelfs op maandagen. Ze is creatief, energiek en eerlijk. Je weet wat je aan haar hebt en vaak is dat vrij veel. Charlotte houdt van rake content, maar ook van mensen en we lachen wat met haar af op kantoor. Soms kunnen we met elkaar kibbelen als zussen. Maar of je nu collega of klant bent; ze staat altijd voor je klaar. Charlotte, ik ben blij dat je hier bent!

Dit zegt Florence
over Charlotte

Andere bio's lezen?

Matthijs Lodewijks

Woordwizard

Meer lezen

Priscilla Wagensveld

Regeltante

Meer lezen

Roosmarijn Muusse-Dierick

Meer lezen

Florence Jongbloets

Projectpowerhouse

Meer lezen

Puck Aerns

Communicatiekanon

Meer lezen

Roosmarijn Akkermans

Grafisch goeroe

Meer lezen