Zakelijke events

Het kan niet alle dagen feest zijn. Dus áls je een zakelijk evenement organiseert, maak er dan vooral iets memorabels van. Maar of het nu om een ontbijtsessie of een avondvullend bedrijfsevenement gaat, bij de organisatie komt een hoop kijken. Wellicht meer dan je zelf vooraf kunt overzien. Onze experts hebben de kennis, ervaring en het overzicht om de activiteit tot een verrassende totaalervaring te maken. Waarbij we altijd zorgen dat het geheel naadloos aansluit op jouw wensen en de uitstraling van je bedrijf. 

De meerwaarde van een zakelijke evenementenbureau

Save the dates, uitnodigingen en praktische infomails. Registratie, catering en routing. Begint het je al te duizelen? Begrijpelijk. Maar het is pas een kleine greep uit alle mogelijkheden op evenementengebied. We hebben het immers nog niet eens over zaken als aankleding, bedrijfsfotografie, bedankjes en de eventuele inzet van een eventtool gehad. Je begrijpt inmiddels: een zakelijk evenement organiseren is geen sinecure. Gelukkig zijn wij er om jou het werk gedeeltelijk of geheel uit handen te nemen.

Dat werk dat wij voor je verrichten wordt overigens zo beperkt of uitgebreid als jíj het graag ziet. En je mag ons voor enkel de voorbereidingen, maar ook voor ondersteuning op de dag(en) zelf bellen. Wij zijn een flexibel zakelijk evenementenbureau en bewegen te allen tijde met je mee. Interessant voor jou én voor onszelf. Omdat wij niet alleen bedreven, maar ook erg enthousiast over deze tak van sport zijn.

Zakelijke evenementen

Iets te vieren? Wij zijn
graag van de partij!

Ontzorging bij zakelijke evenementen

Misschien weet je enkel dát je een evenement wilt organiseren, en kun je wel wat hulp gebruiken bij het bedenken van een goed concept. Of de plannen zijn al helemaal uitgewerkt, maar al wat mist zijn extra handen om te helpen bij de realisatie ervan. Wat de situatie ook is: wij kunnen ermee uit de voeten. Heel concreet kun je denken aan werkzaamheden op het gebied van:

 • Communicatie (inclusief persberichten)
 • Vormgeving volgens huisstijl
 • Registratie
 • Ontvangst
 • Garderobe
 • Eventtool voor bezoekers
 • Aankleding
 • Inrichting
 • Routing
 • Catering
 • Beeld en geluid
 • Bedrijfsfotografie
 • Inhoudelijke programmering
 • Drukwerk voor tijdens het event
 • Bedankjes
 • Follow-upcommunicatie

Bedrijfsevenement op stapel

Gaan wij de samenwerking voor jouw bedrijfsevenement aan? Dan mag je op een aantal zaken rekenen. Onverdeeld enthousiasme bijvoorbeeld. Creatieve ideeën horen ook in dat rijtje thuis. Maar bovenal aandacht voor jouw wensen, een haalbare planning en ondersteuning die bij je behoeftes past. Jij beslist, wij ontzorgen. Zodat jijzelf ook een beetje van de voorbereidingen en de festiviteit zelf kunt genieten.

Ook het proces achter de schermen komt ongeacht de omvang eigenlijk altijd op het volgende neer: vooraf spreken we elkaar uitgebreid over het doel, de wensen en de to do’s. We luisteren daarbij naar jouw ideeën, maar doen zelf ook creatieve voorstellen voor een volledig plan. Zodra we weten wat ons te doen staat, stellen wij een offerte op. Daarin vind je een bandbreedte qua projectmanagementuren. Maar ook de besproken componenten en de bijbehorende kosten zie je erin terug. Wil je tussentijds een seintje krijgen als een specifiek aantal uren is bereikt? Geen probleem, regelen we. En wat de managementuren op de factuur betreft: wij doen nooit aan nacalculatie. What you see is bij ons écht what you get.

Ondersteuning voor én tijdens jouw bedrijfsevenement

Offerte akkoord? Dan gaan bij ons de handen uit de mouwen. Wij houden je tussentijds uiteraard op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en leggen eventuele vragen aan je voor. Maar we beperken ons daarbij tot het hoognodige. Omdat wij begrijpen dat ook jij gewoon een business te runnen hebt.

Niet alleen tijdens de voorbereidende werkzaamheden, maar ook op de dag zelf kunnen wij overigens van de partij zijn. Om jou het werk uit handen te nemen, brandjes te blussen of waar nodig te ondersteunen. Een onvoorziene situatie? Geen paniek. Wij regelen het voor je. Ons krijg je niet zo snel van slag; snel en effectief schakelen is onze kracht.

Wim van der Maas
Programma-
manager

Klant Strooploos

“Wat een doortastende aanpakkers zijn het bij Strooploos. Ze hielpen ons binnen twee weken een fantastisch live event te organiseren, waarbij aan alles (en meer) gedacht werd. We zijn supertevreden.”

Samenwerkingen voor zakelijke evenementen

Een goed bedrijfsevenement organiseer je niet alleen. Wij geloven dat iedereen moet doen waar die goed in is, en schakelen dan ook geregeld andere professionals in. Voor de catering bijvoorbeeld. En de beeldregistratie tijdens zo’n dag. Wij werken wat dat betreft met een schil van vaste partners. Op die manier garanderen we kwaliteit. En weten wijzelf, maar – nog veel belangrijker – ook jíj altijd waar je aan toe bent.
Heb jij iets te vieren? Om wat voor event het ook gaat: ons bellen, chatten of mailen dus!

Allesbehalve stroperige dienstverlening

Copy

Laat onze copywriters ijzersterke SEO-teksten schrijven die je doelgroep leest en die beklijven.

Meer lezen

Beeld

Op zoek naar beelden die impact maken? Wij leggen jouw bedrijf of evenement scherp voor je vast.

Meer lezen

Grafisch

Een visuele identiteit waarbij jouw klant zich thuisvoelt? Strooploos laat je de mogelijkheden zien.

Meer lezen

Positionering

Een strategie voor dé plek die jouw merk inneemt bij de doelgroep. Wij regelen het!

Meer lezen

Social media

Bedenken, creëren én plaatsen; wij nemen jouw content van voor tot achter serieus.

Meer lezen

Website

Met aansprekende teksten, beelden en een passende look and feel wordt jouw website één geheel.

Meer lezen