Jouw website laten maken door creatieve meedenkers

Stel: je hebt een nieuwe website nodig. Omdat de huidige verouderd is, te omslachtig werkt of onvoldoende meerwaarde voor je onderneming biedt. Dan kun je zelf wat knutselen met websitebuilders online. Of je kiest ervoor de experts te laten doen waar ze goed in zijn. Spoiler alert: het verschil gaat er een van dag en nacht zijn. Zéker wanneer je jouw website laat maken door deze professionals uit Tilburg. Met onze kennis over webbouw, copy en design realiseren wij immers een site die past bij al jouw wensen. Snel, prettig en kostenefficiënt. 

Een effectieve website laten maken?

Tijdens een websitebezoek zijn de eerste 10 minuten cruciaal, zo weten we uit onderzoek. Sterke teksten, een aantrekkelijke huisstijl, maar zéker ook aansprekend webdesign zorgen dat jouw online visitekaartje bij de juiste doelgroep indruk maakt. Ook de ontwikkeling achter de schermen is een specialistische klus. Zou jij bijvoorbeeld denken aan het werken op een tijdelijke URL, zodat je huidige site tijdens het hele proces bereikbaar blijft? Aan het checken van beeldrechten? En aan het invoegen van relevante externe links voor je vindbaarheid? Nóg een goede reden om je zakelijke website door vakmensen te laten maken dus.

Of het nu gaat om een informatieve website, een webshop of een online omgeving voor concrete leads; het maakt geen verschil. Want laat je Strooploos jouw website maken, dan zorgen wij altijd voor een product op maat. Dat betekent overigens niet dat je bij ons automatisch de hoofdprijs betaalt. Omdat we uitsluitend met WordPress-templates werken blijft het uiteindelijke kostenplaatje juist erg toegankelijk. En behouden we tegelijkertijd de optie om bestaande elementen om te bouwen en aan te passen aan specifieke wensen van de klant. Bij ons kan dus iedere portemonnee rekenen op een goed idee.

Wordpress website laten maken

Stuk voor stuk websites
van onze hand

Laat Strooploos je WordPress-website maken

Bij durven volmondig te stellen: laat ons jouw Wordpress-website bouwen, en wij pakken het serieus voor je aan. We hebben immers voor alle mogelijke facetten oog. Ook voor zaken als feedback, prettige doorlooptijden en technische uitleg aan de nieuwe gebruikers. Die combinatie heeft inmiddels al tot talloze effectieve websites van onze hand geleid.

De stappen die we samen doorlopen om tot dat punt te komen, zijn als volgt:

 • In gesprek met de klant
  Tijdens ons eerste contact plannen wij een verkennend gesprek in. Wij willen dan alles weten over jouw bedrijf en de wensen wat betreft je website. Daarnaast bespreken we de mogelijkheden vanuit onze kant. In ons kantoor in Tilburg staat de koffie altijd klaar. Maar we zijn flexibel en kunnen desgewenst natuurlijk ook jouw kant op komen.
 • De offerte
  Als we weten wat er precies moet gebeuren, hangen we daar een prijskaartje aan. Bij Strooploos houden we van duidelijkheid. Je weet dus op voorhand precies waarvoor je betaalt. Bij ons geen onverwachte nacalculaties dus. Mochten zich nou toch eventuele extra kosten aandienen, dan overleggen wij ze altijd eerst met jou. Omdat wij begrijpen dat je gewoon te allen tijde wilt weten waar je aan toe bent.
 • Domeinnaam claimen
  Alles begint met een goede domeinnaam. Na overleg over de opties, claimen wij het adres voor je dat het beste bij jouw onderneming past. Vervolgens kunnen we écht aan de slag.
 • Een visuele opzet
  De volgende stap? We gaan visueel aan de slag. We maken een voorstel voor de homepage en leggen ‘m voor. Zo zorgen we dat we dezelfde taal spreken. En hebben we een uitgangspunt om op voort te borduren.
 • De daadwerkelijke bouw
  Enthousiast over de schets? Dan gaat de bouw beginnen. Dat vormen en schaven doen we altijd op een tijdelijke URL, zodat je huidige webpagina gewoon bereikbaar blijft. Wel zo verstandig voor je zichtbaarheid.
 • Doorloop door ‘achterkant’ website
  Wij maken niet alleen werk van jouw website, maar zorgen ook dat jij weet hoe jouw website werkt. Mocht je er behoefte aan hebben, dan nemen we je dus graag mee in de achterkant van ons bouwsel. Voor koffie wordt dan wederom gezorgd!
 • Lancering nieuwe website
  Iedereen tevreden met het eindresultaat? Dan is het moment daar: de website wordt op de bestaande URL overgezet en is daarmee zichtbaar voor het grote publiek. Benieuwd naar wat websites van onze hand? Je bekijkt ze hier: TCR PlasticsSmeer ‘mEmpactionDe Civiele Eenheid en Werken bij Commanderie.

Victor Libaudiere
Chief operational officer

Klant van Strooploos - TCR

“De transformatie die Strooploos heeft teweeggebracht in de online aanwezigheid van TCR Plastics is buitengewoon. Ze hebben ons een prachtig nieuwe website gegeven die precies dat uitstraalt wat we voor ogen hadden. Strooploos was flexibel en in staat om op een constructieve manier feed te geven in de ontwerpfase. Wat nog indrukwekkender is, is hun vaardigheid om verder te gaan dan alleen ontwerp. Het team van Strooploos heeft ons geholpen met het opstellen van pakkende en relevante content, waardoor onze website nog meer dan ooit een krachtige boodschap en professionaliteit uitstraalt. Onze ervaring met Strooploos was buitengewoon positief en productief. Ze hebben een uitzonderlijke service geleverd wat onze verwachtingen overtrof. Ik kan Strooploos ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwalitatieve, doordachte en strategische webontwerpen.”

Zakelijke website laten maken en meer

Strooploos zou geen fullservice communicatiebureau zijn als wij je niet met alle onderdelen voor een site konden helpen. Bij ons kun je dus niet alleen je website laten maken. Naast websiteontwikkeling bieden we ook zaken als copywriting, zoekwoordenonderzoeken, SEO-optimalisatie, bedrijfsfotografie en webhosting aan. Zo vertellen wij jouw complete verhaal.

Meer weten over dat alles? Bellen, mailen of aankloppen mag altijd. Wij helpen je graag.

Allesbehalve stroperige dienstverlening

Copy

Laat onze copywriters ijzersterke SEO-teksten schrijven die je doelgroep leest en die beklijven.

Meer lezen

Events

Eventmanagement uitbesteden? Jouw zakelijke evenement is in kundige handen bij ons.

Meer lezen

Beeld

Op zoek naar beelden die impact maken? Wij leggen jouw bedrijf of evenement scherp voor je vast.

Meer lezen

Grafisch

Een visuele identiteit waarbij jouw klant zich thuisvoelt? Strooploos laat je de mogelijkheden zien.

Meer lezen

Positionering

Een strategie voor dé plek die jouw merk inneemt bij de doelgroep. Wij regelen het!

Meer lezen

Social media

Bedenken, creëren én plaatsen; wij nemen jouw content van voor tot achter serieus.

Meer lezen