Hét bureau voor je grafische vormgeving

Ben jij op zoek naar grafische vormgeving? Van een logo en huisstijil tot de doorvertaling ervan; fullservice communicatiebureau Strooploos staat voor je klaar.

Zoals de term ‘fullservice’ al doet vermoeden kun je bij ons voor álle soorten grafische vormgeving terecht. Dus of je nu op zoek bent naar een doeltreffende, creatieve invulling voor jouw visitekaartje, banner, beursmateriaal, brochure of magazine; wij helpen je graag verder. En ook voor de grafische vormgeving van je menukaart, flyer, folder, rapportage of jaarverslag mag je ons absoluut bellen. Want wat de ‘vorm’ ook is: wij zorgen voor knallende designs die aandacht trekken en aansporen tot (re)actie.

Van buiten uitstralen wie je van binnen bent

Hoe we te werk gaan? We vormen altijd eerst een goed beeld van jouw onderneming en de wensen. En vangen het geheel vervolgens in kleur en vorm. In beeldmerken, tinten, typografie, noem maar op. Jij als klant mag vervolgens schieten, sturen en beslissen. Zo weten we zeker dat jouw bedrijf naar buiten toe uitstraalt wie je van binnen echt bent.

 

Vrijblijvend brainstormen over jouw uiting
Grafische vormgeving; jouw identiteit in beeld

Wij creëren al jouw
grafische ontwerpen

 

Grafische vormgeving in alle soorten en maten

Grafische vormgeving. Het is overal om ons heen. Websites, tijdschriften, menukaarten, boekomslagen, verkeersborden en zelfs bankbiljetten; een grafisch vormgever is er op enig moment druk mee geweest. Benieuwd wat wij zoal creëren? Bekijk hieronder de mogelijkheden:

Visitekaartjes

Banners

Flyermateriaal

Magazines

Menukaarten

Folders

Briefpapier

Offertesjabloon

Brochures

Presentatiesjablonen

Socialmediacontent

Beursmateriaal

Plan een gratis (online) kennismaking

Een sterk staaltje grafische vormgeving

Niets zegt potentieel zoveel over jouw bedrijf als je visuele identiteit. Wie je bent, wat je doet en waar je voor staat; in een sterk staaltje grafische vormgeving is het allemaal feilloos terug te zien. Een grafisch bureau dat zijn vak verstaat, creëert dus niet alleen eenheid en onderscheidend vermogen. Het zorgt ook dat klanten worden aangetrokken die goed met jou en jouw manier van werken samengaan. De grafische vormgevers van Strooploos benutten het visuele potentieel ten volle en verwezenlijken een uitstraling waarbij zowel jij als jouw klanten zich thuisvoelen.

“Gezellige en flexibele club meiden. Als wij iets grafisch nodig hebben, hoef ik maar te appen of te bellen. Er wordt vlot gereageerd. Of het nu gaat om onze website, een nieuwe menukaart, flyer of foodbook; we werken graag met de dames samen.”

Vorig jaar sloegen we de handen in één met deze mede-Spoorzone-bewoners. Wat begon met de ontwikkeling van een compleet nieuwe website groeide uit tot een intensief samenwerkingsverband waarin we Smeer ‘m met tal van grafische uitingen ontzorgen. 

Martine van Leeuwen, eigenaar

Wat houdt niet-stroperige vormgeving in?

Een grafisch onderlegd bureau dat ’Strooploos’ heet; het vraagt om wat uitleg. In het kort? Onze naam geeft onze gezamenlijke ambitie weer. Wij jagen immers niet-stroperige dienstverlening na. Als klant mag je rekenen op professionele ondersteuning, maar wel altijd met een persoonlijk tintje. Op vaste aanspreekpunten, korte lijnen en snelle doorlooptijden. En op een actie-reactievermogen om u tegen te zeggen. De output is zo optimaal en de vaart blijft er lekker in. Omdat we graag íedere aanvraag helder, prettig en efficiënt van een gesmeerd visueel voorstel voorzien.

 

Leer ons beter kennen      Zo gaan we te werk

 • Professionele én persoonlijke ondersteuning.
 • Korte lijnen en razendsnelle doorlooptijden.
 • Een actie-reactievermogen waar je u tegen zegt.
 • Een sterk staaltje grafische vormgeving.
 • Eenheid en onderscheidend vermogen in creaties.
 • Gesmeerde eindproducten die passen bij jouw bedrijf.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

De beller is sneller! 📞

Contact opnemen  Benieuwd wat onze grafische vormgevers voor jouw onderneming kunnen betekenen? Een mailtje is gauw gestuurd en een telefoontje snel gepleegd.
  ⭠ Wil je liever dat wij jou benaderen? Laat je gegevens achter in het contactformulier. Dan nemen we binnen één werkdag geheel vrijblijvend contact met je op voor de mogelijkheden.

  Contact
  info@strooploos.nl
  013 203 2870

  Burg. Brokxlaan 12
  5041SB Tilburg

  Allesbehalve stroperige dienstverlening

  Copy

  Laat onze copywriters ijzersterke SEO-teksten schrijven die je doelgroep leest en die beklijven.

  Meer lezen

  Events

  Eventmanagement uitbesteden? Jouw zakelijke evenement is in kundige handen bij ons.

  Meer lezen

  Beeld

  Op zoek naar beelden die impact maken? Wij leggen jouw bedrijf of evenement scherp voor je vast.

  Meer lezen

  Positionering

  Een strategie voor dé plek die jouw merk inneemt bij de doelgroep. Wij regelen het!

  Meer lezen

  Social media

  Bedenken, creëren én plaatsen; wij nemen jouw content van voor tot achter serieus.

  Meer lezen

  Website

  Met aansprekende teksten, beelden en een passende look and feel wordt jouw website één geheel.

  Meer lezen