Magazine laten maken

Wie zich er al eens aan heeft gewaagd, zal het weten: een magazine maken is specialistenwerk. Conceptontwikkeling, tekstschrijven, eindredactie, vormgeving, druktechnische specificaties. Voor een professioneel resultaat met impact is de nodige kennis en kunde op die vlakken echt een must. En laten wij als fullservice communicatiebureau nou nét over die twee zaken beschikken… 

Heb je behoefte aan een professionele partij voor de ontwikkeling van bijvoorbeeld een catalogus, personeelsblad, ESG-rapport, bedrijfsprofiel of een publicatie rondom klantcases? Zoek dan niet verder! Wij laten jouw boodschap tot leven komen. Met relevante inhoud, aansprekende teksten, een passend design én sfeerversterkende fotografie. Snel, betaalbaar én doeltreffend.

De voordelen van een magazine via Strooploos

 • Van strategie, concept, redactie en vormgeving tot drukwerk en publicatie: wij nemen alles uit handen.
 • Verregaande aandacht voor zowel vormgeving als inhoud. Twee vliegen in één klap!
 • Professionele ondersteuning mét een persoonlijk tintje. Samen iets moois ontwikkelen mag immers ook gewoon gezellig zijn.
 • Altijd een vast aanspreekpunt. Zo houden we zowel de lijnen als de doorlooptijden kort.
 • Last but not least: een gratis brainstormsessie over jouw magazine is standaard inbegrepen. Doe er je voordeel mee! ↓

 

Vrijblijvende brainstorm direct inplannen 🗓

Waarbij élke pagina
een verhaal vertelt

Waarover laat jij een magazine maken?

Als bedrijf kun je magazines uitbrengen over allerhande onderwerpen en thema’s. Afhankelijk van je doelstellingen, doelgroep en merkidentiteit kun je bijvoorbeeld denken aan een…

Bedrijfsprofiel

Een magazine dat de geschiedenis, waarden, missie en visie van je bedrijf belicht. Interessant om uit te brengen ter ere van een speciale gelegenheid zoals een jubileum.

Catalogus

Een magazine dat je producten of diensten presenteert, inclusief gedetailleerde beschrijvingen, afbeeldingen, prijzen en eventuele aanbiedingen.

Menukaart

Een uitgebreide uitgave waarin er naast dranken en gerechten ook ruimte is voor beschrijvingen, recepten, aantrekkelijke afbeeldingen en achtergrondverhalen.

Industrie-inzichten

Een publicatie die inzichten en analyses biedt over trends, ontwikkelingen en innovaties binnen je branche. Specifiek gericht op het informeren van klanten, partners en stakeholders.

Klantcases

Een publicatie die succesverhalen van jouw klanten vertelt. Met aandacht voor hun ervaringen met jouw product(en) of dienst(en), en de positieve impact ervan. Voor de opbouw van vertrouwen en het aantrekken van nieuwe klanten.

MVO-activiteiten

Een uitgave die jouw zakelijke inspanningen op het gebied van duurzaamheid, sociale verantwoordelijkheid en milieubehoud benadrukt. Gericht op het tonen van je betrokkenheid bij de samenleving en het inspireren van andere bedrijven.

ESG-beleid

Een publicatie waarmee je verslag uitbrengt aan klanten en partners over het duurzaamheidsbeleid en jouw zakelijke prestaties op het gebied van milieu, maatschappij en governance. Dit is voor grote en beursgenoteerde bedrijven sinds 2024 verplicht. 

Personeelsblad

Een magazine waarin je jouw personeel in de schijnwerpers zet, successen viert, nieuwe teamleden voorstelt, interne mededelingen en nieuws deelt en bedrijfsevenementen en -initiatieven aankondigt. Dit alles om de betrokkenheid en teamspirit te bevorderen.

Voorbeeldproject bekijken

Vorig jaar sloegen we de handen in één met deze mede-Spoorzone-bewoners. Wat begon met de ontwikkeling van een compleet nieuwe website groeide uit tot een intensief samenwerkingsverband waarin we Smeer ‘m met tal van grafische uitingen ontzorgen. 

“Gezellige en flexibele club meiden. Als wij iets grafisch nodig hebben, hoef ik maar te appen of te bellen. Er wordt vlot gereageerd. Of het nu gaat om onze website, een nieuwe menukaart, flyer of foodbook; we werken graag met de dames samen.”

 

Martine van Leeuwen, eigenaar

Wat houdt niet-stroperige vormgeving in?

Een grafisch onderlegd bureau dat ’Strooploos’ heet; het vraagt om wat uitleg. In het kort? Onze naam geeft onze gezamenlijke ambitie weer. Wij jagen immers niet-stroperige dienstverlening na. Hierdoor is de output optimaal en blijft de vaart er lekker in. Omdat we graag íeder communicatievraagstuk helder, prettig en efficiënt van een oplossing of gesmeerd product voorzien.

  • Professionele ondersteuning, maar wel altijd met een persoonlijk tintje
  • Vaste aanspreekpunten, korte lijnen en snelle doorlooptijden.
  • Een actie-reactievermogen om u tegen te zeggen.

 

Leer ons beter kennen      Zo gaan we te werk

Treffen wij elkaar binnenkort (vrijblijvend) digitaal?

Een fijne samenwerking zit ‘m in veel meer dan alleen een sterk eindproduct. Ook zaken als werkwijze, opties, budgetten en een goede ‘klik’ zijn van belang. Wij zijn dan ook fan van vrijblijvende kennismakingsgesprekken. Om zulke onderwerpen door te spreken. En bij een echte match meteen vlammend van start te kunnen gaan.

Interesse in zo’n kennismaking? Bekijk via onderstaande button onze agenda en schiet een afspraak in op het moment dat jou het beste uitkomt.

Contact opnemen  De copywriters en grafische vormgevers van Strooploos staan klaar om jouw inhoud en wensen te vertalen in een doeltreffend magazine met krachtige teksten en een sterk staaltje grafische vormgeving. Benieuwd naar meer?

   

  Bel ons      Mail ons

  ⭠ Wil je liever dat we jou benaderen? Laat je gegevens achter in het contactformulier. Dan nemen we binnen één werkdag geheel vrijblijvend contact met je op voor de mogelijkheden.

  Contact
  info@strooploos.nl
  013 203 2870

  Burg. Brokxlaan 12
  5041SB Tilburg

  Allesbehalve stroperige dienstverlening

  Copy

  Laat onze copywriters ijzersterke SEO-teksten schrijven die je doelgroep leest en die beklijven.

  Meer lezen

  Events

  Eventmanagement uitbesteden? Jouw zakelijke evenement is in kundige handen bij ons.

  Meer lezen

  Beeld

  Op zoek naar beelden die impact maken? Wij leggen jouw bedrijf of evenement scherp voor je vast.

  Meer lezen

  Positionering

  Een strategie voor dé plek die jouw merk inneemt bij de doelgroep.l jej regelen het!

  Meer lezen

  Social media

  Bedenken, creëren én plaatsen; wij nemen jouw content van voor tot achter serieus.

  Meer lezen

  Website

  Met aansprekende teksten, beelden en een passende look and feel wordt jouw website één geheel.

  Meer lezen