Huisstijl en logo laten ontwerpen of moderniseren?

Niets zegt potentieel zoveel over jouw bedrijf als je visuele identiteit. Wie je bent, wat je doet en waar je voor staat; in een sterk staaltje grafische vormgeving is het allemaal feilloos terug te zien.

Of het nu gaat om de restyling van een bestaande huisstijl met logo of een geheel nieuwe visuele identiteit. De grafische vormgevers van Strooploos draaien er hun hand niet voor om. Sterker nog, ze staan te popelen om een uitstraling te verwezenlijken waarbij zowel jij als jouw klanten zich thuis voelen.

Wat houdt niet-stroperige vormgeving in?

Een grafisch onderlegd bureau dat ’Strooploos’ heet; het vraagt om wat uitleg. In het kort? Onze naam geeft onze gezamenlijke ambitie weer. Wij jagen immers niet-stroperige dienstverlening na. Als klant mag je rekenen op professionele ondersteuning, maar wel altijd met een persoonlijk tintje. Op vaste aanspreekpunten, korte lijnen en snelle doorlooptijden. En op een actie-reactievermogen om u tegen te zeggen. De output is zo optimaal en de vaart blijft er lekker in. Omdat we graag íedere aanvraag helder, prettig en efficiënt van visuele voorstellen voorzien.

 

Leer ons beter kennen

Grafische vormgeving; jouw identiteit in beeld

Sterk staaltje grafische vormgeving
voor jouw logo en huisstijl

Het gemak van alles onder één dak

Bij ons stopt het niet na de ontwikkeling van jouw logo en/of huisstijl. Met een breed scala aan grafische vormgevingsdiensten vertalen we je nieuwe visuele identiteit ook moeiteloos door in allerlei andere uitingen. Wel zo handig! Wat wij zoal creëren? Hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden:

Visitekaartjes

Banners

Flyermateriaal

Magazines

Menukaarten

Folders

Briefpapier

Offertesjabloon

Brochures

Presentatiesjablonen

Socialmediacontent

Beursmateriaal

Neem contact met ons op

Vorig jaar sloegen we de handen in één met deze mede-Spoorzone-bewoners. Wat begon met de ontwikkeling van een compleet nieuwe website groeide uit tot een intensief samenwerkingsverband waarin we Smeer ‘m met tal van grafische uitingen ontzorgen.

“Gezellige en flexibele club meiden. Als wij iets grafisch nodig hebben, hoef ik maar te appen of te bellen. Er wordt vlot gereageerd. Of het nu gaat om onze website, een nieuwe menukaart, flyer of foodbook; we werken graag met de dames samen.”

Martine van Leeuwen, eigenaar

Treffen wij elkaar binnenkort (vrijblijvend) digitaal?

Een fijne samenwerking zit ‘m in veel meer dan alleen een sterk eindproduct. Ook zaken als werkwijze, opties, budgetten en een goede ‘klik’ zijn van belang. Wij zijn dan ook fan van vrijblijvende kennismakingsgesprekken. Om zulke onderwerpen door te spreken. En bij een echte match meteen vlammend van start te kunnen gaan.

Interesse in zo’n kennismaking? Bekijk via onderstaande button onze agenda en schiet een afspraak in op het moment dat jou het beste uitkomt.

 

Vrijblijvende kennismaking inplannen

Hoe we te werk gaan?

Simpel gezegd komt het op het volgende neer:

 1. Ophaalsessie: tijdens deze meeting vragen we je het hemd van het lijf. Zo vormen we een goed beeld van je onderneming en wensen.
 2. Creatie: al bruisend van de ideeën keren we huiswaarts om het geheel te vangen in kleur en vorm, beeldmerken, tinten en typografie.
 3. Visuele voorstellen: niet 1, niet 2, maar maar liefst 3 voorstellen komen vervolgens je kant op. Iets met de keuze is reuze…
 4. Correctieronde: Vervolgens ben jij aan zet om te schieten, sturen en beslissen. Zo weten we zeker dat jouw bedrijf naar buiten toe uitstraalt wie je van binnen echt bent.
 5. Huisstijlhandboek: Heb jij je voorkeur uitgesproken en eventuele feedback gedeeld? Dan zetten wij de puntjes op de ‘i’ en stellen we een huisstijlhandboek op. Hierin leggen we de toepassing van het logo en de huisstijl in de praktijk vast.

Een uitstraling waarbij
zowel jij als jouw klanten zich thuisvoelen

Ja, dit wil ik vrijblijvend eens bespreken

Contact opnemen  Benieuwd wat onze grafische vormgevers voor jouw onderneming kunnen betekenen? Een mailtje is gauw gestuurd en een telefoontje snel gepleegd.
  ⭠ Wil je liever dat wij jou benaderen? Laat je gegevens achter in het contactformulier. Dan nemen we binnen één werkdag geheel vrijblijvend contact met je op voor de mogelijkheden.

  Contact
  info@strooploos.nl
  013 203 2870

  Burg. Brokxlaan 12
  5041SB Tilburg

  Allesbehalve stroperige dienstverlening

  Copy

  Laat onze copywriters ijzersterke SEO-teksten schrijven die je doelgroep leest en die beklijven.

  Meer lezen

  Events

  Eventmanagement uitbesteden? Jouw zakelijke evenement is in kundige handen bij ons.

  Meer lezen

  Beeld

  Op zoek naar beelden die impact maken? Wij leggen jouw bedrijf of evenement scherp voor je vast.

  Meer lezen

  Positionering

  Een strategie voor dé plek die jouw merk inneemt bij de doelgroep. Wij regelen het!

  Meer lezen

  Social media

  Bedenken, creëren én plaatsen; wij nemen jouw content van voor tot achter serieus.

  Meer lezen

  Website

  Met aansprekende teksten, beelden en een passende look and feel wordt jouw website één geheel.

  Meer lezen